Beograd

Beograd

 

Vi har vært på visningstur til Beograd, en tur som var helt fantastisk. Det som er fint å reise på en «pakketur» er at man få oppleve så mye mer enn om man bare bestiller seg fly og hotell. Her er det en nydelig brosteinsgate med mange små koselig restauranter, det er områder ved kanalen som er utmerket å tusle og spise middag. Det kryr av gode restauranter flere steder i området, og det beste av alt er at det er veldig billig. I tillegg til billig så får man masse for pengene.

 

Det finnes mange muligheter for utflukter, en av de er en lang sandstrand som er bygget opp ved elven. Her er det mange hippe og moderne chillout steder hvor man kan henge med en drink eller reservere solsenger. Her serveres det mat og drikke eller deilig is. Kaker og bakeri er det også mange av i Beograd.

 

En annen opplevelse var å bli kjørt ut til en lokal restaurant hvor all drift fra A til Å fant sted på gården. Her grillet de hel gris i en slags tønne, og det smakte utmerket. Dette var ikke noen fancy restaurant, men benker med bord man satt og spiste på.

 

Hotell standard er bra og som sagt dette er ett billig alternativ hvor man får masse for pengene.

 

Utelivet i Beograd er hett og populært. Her er det fullt liv 7 dager i uken. Det sies at Beograd har ett av de beste utelivet i Europa.

 

Vi var også på utflukt til vingårder, ølbryggeri og masse annet spennende. Dette er en tur jeg vil anbefale bedrifter eller grupper å reise på. Vi planlegger alt til minste detalj om ønskelig.

 

 

 

Ting å oppleve i Beograd

Beograd er hovedstaden i Serbia og tidligere i Jugoslavia, kalt den hvite byen.
Beograds turisme har økt de siste 10 årene etter krigene og oppbrytningen av Jugoslavia. Beograd er nå kjent for et levende natteliv. Byen har vokst de siste 100 årene fra 89.000 til 1.7 millioner. Den raske veksten kan ses i denne spennende byen med arkitektoniske steder, inkludert katedralen i Saint Sava (Serbias største ortodokse struktur), det 19. århundre Beograds katedral og på flere museer, inkludert Nicola Tesla-museet.

Ting man bør få med seg i Beograd:

  1. Beograd festning
  2. Saint Sava
  3. Republic Square
  4. Skadarlija Skadarska
  5. House of Flowers
  6. NATO ruins In 1999
  7. Ada Ciganlija som er en lang strand med mange chillout restauranter langs stranden
  8. Nikola Tesla museet
  9. Alle de koselige restaurantene som ligger på husbåter langs elven